Zaga Rehn är född i en musikalisk familj och är dotter till musikproducenten Chris Rehn (Takida, Stiftelsen, Ulf Nilsson, Linda Varg etc).

Zagas musikaliska bana började när hon var ca 6 år gammal då hon medverkade och sjöng ett par låtar på en skiva till Barnkammarböckerna som hennes far jobbade med. Ca 2 år senare skrev hon sin första egenskrivna låt som hette “Får jag vara med” som hon ville att hennes far skulle producera i sann “E-type” anda.

Ett par år senare jobbade hennes far med att producera ett band som heter Stiftelsen, och Zaga gillade en av låtarna dom höll på att spela in så mycket att hon sa till sin far att hon ville göra en “cover” på den låten samt spela in en video till den och ge som julklapp till bandet. Sagt och gjort så spelades låten in samt en video till den som senare lades ut på Youtube och vart snabbt en succé.

Zaga har sedan dess fortsatt med att spela in sina egna tolkningar av låtar hon själv tycker om, med tillhörande musikvideos till varje låt.

Chandelier - Sia

Då var det dags för Zaga att släppa ytterligare en låt och video. Denna gång tolkar hon låten Chandelier av artisten Sia där hon gör sin ege...